Ja han passat, però...?!


  • Comparteix:

robert.save

Robert Savé

Membre del Consell de Ciutat


Publicat: el 15/maig
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest escrit està fet en present respecte del futur, que quan aparegui serà una valoració feta des del passat. No és una projecció de res, no tinc dades per fer-la, és una constatació del decalatge entre els pensaments, els fets i el que d'aquests se'n deriva.

Tractaré dos temes, dels molts que la quotidianitat de la vida promou, ja que no tinc coneixements ni temps per tractar-los tots, essent conscient de la seva complementarietat, així com dels efectes holístics que promouen.

Les eleccions al Parlament seran història, i sens dubte s'estarà en el mig a un joc de pactes ridículs per fer un govern autoanomenat estable. Aquest es donarà un cop més atenen la correlació de forces per governar, una voluntat que tan sols reflecteix el Parlament, que és qui decideix el que, deixant pel Govern el com.

Hauran passat les pluges, que gràcies al sector mediàtic, molt especialment l'afí al règim, sembla que hagin estat generades per algun organisme oficial a instàncies del govern, quan simplement ha plogut per intercessió divina o per probabilitat natural.

Aquests fets, sense ser municipals i totalment independents entre ells, ens afecten de ple, ja que condicionen el dia a dia, i el demà de les persones.

La pluja és incontrolable, però sí la sequera que en part es deriva d'ella, ja que a l'equació cal posar el consum real i virtual d'aigua.

El Parlament i el Govern que en resulta, massa vegades pensen en la seva política, per després fer-ho en el país abstracte i finalment en el territori, que, per cert, encara no han definit, més enllà de límits geogràfics fets segles enrere, i en el que estan els municipis.

La combinació d'ambdós fets, l'aigua i el govern poden fer que el municipi, territori, el país siguin equitatives, justament funcionals o no.

Des del dos de maig o veig difícil, per no dir impossible, però desitjo equivocar-me, el meu vot intentarà, haurà intentat, amb els d'altres, que així sigui.

ROBERT SAVÉ és membre del Consell de Ciutat




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.