Esperança i ambició per Catalunya


  • Comparteix:

elena.vila

Elena Vila

Senadora i portaveu del Grup Socialista a l'Ajuntament de Sant Cugat


Publicat: el 15/maig
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Escric aquest article esperançada. Aquest diumenge, vam viure una jornada electoral transcendental pel futur del país, amb uns resultats que marquen un punt d'inflexió a Catalunya.

Les urnes han parlat i ens transmeten un clar missatge de la ciutadania: Catalunya està preparada per obrir una nova etapa. El país necessita un nou rumb, i els catalans i les catalanes així ho han expressat de forma democràtica. La majoria independentista dels últims deu anys ja no és viable, l'electorat ha castigat aquest model. Els resultats mostren amb claredat que el país no vol reeditar velles aliances que no han funcionat. Ja hem vist durant la passada legislatura com les forces independentistes no han estat capaces de posar-se d'acord ni de gestionar de manera eficient i efectiva les institucions. La ciutadania ha pres nota, i ha castigat el seu desgovern.

Catalunya necessita un govern que posi en marxa el país i que gestioni de manera seriosa les institucions. Un govern capaç de prendre decisions, i alhora, construir pactes. Hem de tornar a situar Catalunya al lloc que li pertoca: un país referent, que atrau inversions i genera oportunitats pels seus ciutadans i ciutadanes.

Per això, des del PSC de Sant Cugat, fem una crida a la resta de forces polítiques del Parlament a fer una reflexió. Els resultats són clars i contundents: només hi ha un candidat a president viable, i aquest és en Salvador Illa. La ciutadania s'ha expressat de manera democràtica i ha decidit que és l'hora de passar pàgina i avançar. Demanem responsabilitat a les formacions polítiques amb representació: no bloquegin la investidura de Salvador Illa i l'oportunitat que Catalunya tingui un govern efectiu que es posi a treballar al més aviat possible. Aquells que es plantegin empènyer el país a una repetició electoral, hauran d'explicar als catalans i catalanes perquè no són capaços d'afrontar el que els han dit les urnes.

Volem agrair també als 9.376 santcugatencs i santcugatenques que ens van donar suport en aquestes eleccions històriques. El resultat de les eleccions demostra que el canvi és possible. Estem convençuts que aquest canvi continuarà a Sant Cugat. Mereixem governs rigorosos que posin les preocupacions de la ciutadania al davant, tant a la Plaça Sant Jaume com al nostre ajuntament.

Que busquin acords per avançar cap a un futur millor per a tots i totes.

ELENA VILA és senadora i portaveu del Grup Socialista a l'Ajuntament de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.