El femení del Solideo Patí Hoquei cau golejat davant el líder, el Palau

El femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha caigut derrotat (1-6) davant el líder, el Palau, a la jornada 22 de l'Ok Lliga Iberdrola. Les santcugatenques han iniciat el matx amb mal peu encaixant dos gols en els primers cinc minuts que han condicionat la resta del partit. Les vermell-i-negre han marxat al descans (1-4) que ha deixat pràcticament sentenciat el matx per a les visitants. El Palau opta a assolit el triplet amb la Copa de la Reina i la classificació per a la final a 4 de la Champions i de la Lliga. Les de Borja Ferrer estan a punt de segellar la salvació a la màxima categoria estatal i la propera jornada, l'1 de maig, visiten la pista del Manlleu, cinquè classificat.