El SantCu treu l'orgull i esgarrapa un punt davant el líder, el San Mauro

El primer equip del SantCu ha empatat (1-1) davant el San Mauro a la jornada 19 del grup 2 de la Primera Catalana de futbol. Els santcugatencs han esgarrapat un punt al minut 94 després que els visitants s'han avançat a falta d'un quart d'hora per acabar el partit. Els d'Eric Chalamanch han desaprofitat un penal amb el 0 a 1 en contra que Guillem Benet ha xutat per damunt del travesser. El partit ha estat marcat per la falta de punteria de tots dos equips de cara a porteria. Els vermells-i-negres estan a un punt del descens i la propera jornada visiten el camp del Tàrrega, penúltim classificat.