Els panettones, les postres estrella per guarnir el dinar de Nadal

  • Comparteix:


Amb l'arribada de Nadal torna a moltes pastisseries de Sant Cugat un dolç d'origen italià que a poc a poc s'ha convertit en unes postres essencials en els dinars i sopars d'aquesta època festiva. Aquest pastisset de brioix, que es pot omplir de xocolata, fruites confitades o passes, és el panettone i en el municipi hi ha un local on aquest dolç és l'especialitat de la casa. La pastisseria Dolç s'ha convertit en un referent en la venda d'aquest dolç gràcies, en gran part, a la mà del xef pastisser Yann Duytsche. El cuiner francès ha dut a la botiga de postres a guanyar el premi al millor panettone artesà de l'Estat espanyol l'any 2016 i 2021 i a millor panettone de xocolata d'Itàlia l'any 2017. Els èxits culinaris de Dolç els ha dut no a només fer encàrrecs per Nadal, sinó a poder oferir aquest pastisset als clients en qualsevol mes de l'any.
  • Notícies

    Quatre dècades de diàleg, paraula i coneixement per sembrar la pau

  • Notícies

    Vinyes Can Bell

  • Notícies

    David López sí que és profeta a casa seva

  • Notícies

    La Flama del Canigó encén la revetlla de Sant Joan

  • Notícies

    Els seixanta reviuen amb un concert que recupera les bandes mítiques de Sant Cugat

  • Notícies

    Els Tallers de Teatre Sílvia Servan reivindiquen el llegat i celebren el futur