El Futbol Sala Sant Cugat femení suma el primer triomf del curs

L'equip femení del Futbol Sala Sant Cugat ha sumat la primera victòria de la temporada en superar (5-2) el Sant Quirze a la jornada 2 de Divisió d'Honor. Les de Manel Muñoz han certificat la victòria amb un atac eficient i una defensa sòlida que ha trontollat, però, a les acaballes del partit. En els darrers cinc minuts, amb un 3-0 al marcador, les visitants han fet dos gols que han fet perillar els tres punts. Ara bé, les vermell-i-negres s'han reivindicat amb dos gols més a dos minuts del xiulet final. Les santcugatenques continuen invictes i visiten la propera jornada la pista del Sabadell femení.