L'EMD de Valldoreix aprova la urbanització de cinc carrers

Urbanisme

Publicat el 22/des/03 per Arantza Diez

L'EMD de Valldoreix ha aprovat en sessió extraordinària la urbanització dels carrers Avet, Núria, Alzina, Eucaliptus i Miranda de Montserrat. L'any 2000, l'antic govern ja havia aprovat les obres d'asfaltat d'aquests cinc carrers, però la urbanització no es va dur mai a terme.

Els veïns afectats han rebut amb satisfacció l'aprovació del ple de l'EMD de les obres d'aquests cinc carrers de Valldoreix. Tot i que el projecte d'obra ja estava aprovat des de l'any 2000, ha calgut sotmetre'l novament a votació, entre altres coses, perquè calia actualitzar els preus. A més, el nou projecte ha inclòs nous elements, com el soterrament de les línies de llum i de telèfon. MontseTuru, presidenta de l'EMD.

Montse Turu

Amb aquesta decisió fem ferm el nostre compromís amb els veïns de no dilatar més les obres d'urbanització.


Amb aquesta aprovació, l'EMD satisfà les reiterades demandes dels veïns dels carrers afectats, amb qui l'entitat descentralitzada s'havia compromès a no dilatar més les obres. Ara s'ha obert el termini per presentar al·legacions al projecte i, per tant, encara no hi ha data definitiva per a l'inici de les obres.