El PSC acusa l'equip de govern de desinformar en el projecte de les pistes d'atletisme

El PSC ha fet aquestes declaracions al mateix complex esportiu

Urbanisme

Publicat el 22/set/11 per Adria Claramunt

El PSC denuncia que l'equip de govern ha estat publicitant la gespa de la pista d'atletisme durant gairebé un any quan aquesta mai ha estat inclosa en el projecte de la zona esportiva de la Guinardera. El primer secretari del partit, Ferran Villaseñor, acusa l'equip de govern de desinformar les entitats i la ciutadania amb les explicacions fetes sobre aquest projecte.

Ferran Villaseñor ha afirmat que si l'equip de govern admetés que no té prou diners per posar la gespa a la pista d'atletisme seria un bon exercici de transparència. El socialista ha afirmat que l'equip de govern no pot 'vendre una cosa que no és'.

Ferran Villaseñor

Es publicita una cosa que la realitat demostra que no hi era i que no és al projecte. Volem que ens expliquin què ha passat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El PSC ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa aquest dijous que s'ha fet a la mateixa zona esportiva de la Guinardera.

La setmana passada, el PSC ja va demanar explicacions a l'equip de govern respecte un suposat encariment d'un 20% dels treballs de construcció de la pista d'atletisme de la zona esportiva de la Guinardera. L'equip de govern només ha reconegut un increment del pressupost de partida d'un 3%, una quantitat habitual en aquest tipus d'obres, segons el consistori, que no modifica el projecte inicial.