Empenta del govern a la segona residència pública de gent gran

El projecte de segona residència continua endavant

Urbanisme

Publicat el 22/des/10 per Marc Sala

La Generalitat ha aprovat definitivament la modificació urbanística que ha de permetre construir la segona residència pública per a gent gran de la ciutat. D'aquesta manera, el procés supera ja la fase urbanística i entra en una nova etapa en què l'àrea de Serveis a la Ciutadania de l'Ajuntament haurà de treballar conjuntament amb el departament d'Acció Social de la Generalitat.

La Comissió d'Urbanisme de Barcelona ha aprovat la modificació puntual de la regulació d'usos que ha de permetre iniciar el procés de construcció d'aquest equipament.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat el punt on es troba aquest procés després de l'aprovació de l'òrgan depenent de la Generalitat.

Mercè Conesa

El projecte ara passa a Serveis a la Ciutadania, que haurà de reactivar les converses amb Acció Social per fer-lo realitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio











La segona residència pública de gent gran estarà ubicada al barri de Can Mates, al costat del tercer CAP. Els terrenys reservats comprenen 4.000 metres quadrats a la zona per ubicar l'equipament, que tindria unes 160 places.