El centre de discapacitats ATAM de Valldoreix es convertirà en residència i centre de dia

ATAM treballa amb persones discapacitades

Urbanisme

Publicat el 23/ago/10 per Núria Juanico

El centre ATAM de Valldoreix, una associació de Telefònica que atén persones amb discapacitat, ha entrat en un programa de l'obra social de Caixa Navarra per reformar i ampliar l'entitat. ATAM ha presentat un projecte per triplicar la població que es beneficia de l'entitat i ampliar els serveis actuals del centre de Valldoreix perquè esdevingui una residència i centre de dia. Les actuacions, que tenen un cost de 500.000 euros, es finançaran amb els diners que els clients de Caixa Navarra destinin a l'obra social de l'entitat.

El projecte contempla la creació d'una residència i centre de dia amb capacitat per a 20 persones i dos pisos tutelats en règim de residència per a 24 persones. Les actuacions també suposaran un augment de la capacitat del centre de Valldoreix, que passaria de 48 a 100 places. Amb aquestes millores, els usuaris d'ATAM podran ser més autònoms i millorar la seva integració social, ja que l'entitat procura que els discapacitats portin a terme una vida normal.

ATAM proporciona serveis de residència i centre de dia a persones discapacitades que necessiten una atenció continuada amb l'objectiu de desenvolupar al màxim la seva autonomia personal, familiar i social. A més, l'entitat també atén les famílies de discapacitats i treballa perquè puguin conciliar la seva vida laboral amb les tasques d'atenció als usuaris del centre.