La segona fase de les obres del Celler Cooperatiu s'iniciarà a principis del 2009

Imatge d'arxiu del Celler Cooperatiu

Urbanisme

Publicat el 22/des/08 per Jordi Mas

La segona fase de les reformes del Celler Cooperatiu s'iniciarà a principis de l'any vinent i està previst que s'acabin a finals del 2009. Així ho ha anunciat a Cugat.cat el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, que ha afegit que a partir del 2010 el Celler ja començarà acollir actes culturals.

En una entrevista a Cugat.cat, Escura ha detallat el calendari d'execució de les obres, un cop desencallat el projecte.

Xavier Escura

D'aquí poques setmanes tindrem el projecte i a principis d'any es podrà començar la intervenció. Abans d'acabar l'any podrem fer la inauguració.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El tinent d'alcalde de Cultura també ha explicat que aquestes reformes generaran un nou espai a la ciutat que servirà per acollir tot tipus d'actes organitzats per l'Ajuntament o per qualsevol de les entitats del municipi.

Xavier Escura

A partir de la inauguració passarà a ser un espai públic en el qual s'hi podran fer multitud d'actes que ens demanen.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les obres es tiraran endavant amb una partida de 580.000 euros aprovada pel govern espanyol, que ha reduït la dotació econòmica del projecte, fixada inicialment en prop d'un milió d'euros. Amb aquesta partida, l'Ajuntament preveu fer una rehabilitació 'de mínims'. Recordem que la rehabilitació del Celler Cooperatiu està en suspens des que l'empresa que havia d'executar-la va suspendre pagaments. Prèviament, l'Ajuntament havia pagat 250.000 euros per l'apuntalament i el reforç de l'estructura de l'espai.