L'Ajuntament diu que les obres del Mira-sol Centre s'acabaran, probablement, a finals d'any

Urbanisme

Publicat el 9/jun/08 per Oriol Sumsi

Les obres de l'edifici Mira-sol Centre avancen a bon ritme, tot i que no estaran acabades en el termini previst inicialment. La nova data orientativa per a la inauguració, segons l'Ajuntament, és a finals d'aquest any, i no a principis, com es va dir quan van començar les obres, l'abril de 2006.

L'alcalde, Lluís Recoder, i representants de l'Ajuntament han visitat aquest dilluns el futur Mira-sol Centre. Les obres es troben en diferents fases, i en molts dels espais només falten els últims acabats.

La data de finalització, però, es retarda ara fins a finals d'any, gairebé un any més tard de la data prevista inicialment.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Sembla que l'edifici estarà acabat a finals d'any. En les obres és important que hi hagi un dia que comencen, però el dia que acaben és molt relatiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Recordem que el Mira-sol Centre és un conjunt arquitectònic de més de 44.000 metres quadrats que acollirà, entre altres, un total de 87 habitatges públics, un espai d'oficines, un centre cívic, una vintena de locals comercials i un mercat municipal.