Representants de Promusa visiten la remodelació del barri de Sant Roc a Badalona

Urbanisme

Publicat el 24/jul/07 per Nacho Vazquez

Una delegació de l'empresa Promusa ha visitat el barri de Sant Roc de Badalona juntament amb diverses promotores públiques d'habitatge d'altres poblacions catalanes. Els representants santcugatencs han pogut seguir l'exemple d'un procés de remodelació urbanística executat per la Generalitat.

L'objectiu de la visita ha estat observar com la Generalitat està executant el procés de substitució d'habitatges amb defectes estructurals per uns de nous. Els representants de Promusa podran també comprovar com aquest treball es completa amb una nova línia d'actuació endegada per la Generalitat mitjançant els ajuts de la Llei de Barris.

El barri de Sant Roc de Badalona ha estat escollit en la quarta convocatòria des ajuts de la Llei de Barris i el projecte consisteix, a banda de la millora dels habitatges, prioritzar els vials per a vianants i l'activitat comercial i potenciar la connectivitat entre el barri i Sant Adrià del Besós.

El projecte té un pressupost total de 15 milions d'euros, dels quals 7'5 seran subvencionats per la Generalitat.

Representants de les empreses municipals d'altres ciutats catalanes visitaran Sant Cugat al setembre per conèixer la política d'habitatge pública local.