Coll Favā vol mesures per reduir l'impacte sonor de l'ampliaciķ de la ronda Nord

Urbanisme

Publicat el 9/oct/06 per Josep Gimeno

L'associaciķ de veīns de Coll Favā demana mesures per reduir l'impacte acústic de l'ampliaciķ de la ronda Nord. L'entitat denuncia que l'arribada de residents al barri de Vullpalleres comportarā un increment de trānsit i de contaminaciķ sonora per a Coll Favā.

Un estudi de l'associaciķ conclou que l'ampliaciķ de carrils de la ronda Nord incrementarā la contaminaciķ acústica a Coll Favā. Segons el treball, els principals perjudicats de l'ampliaciķ de la infraestructura seran els habitatges colindants a la ronda.

L'entitat ja ha fet arribar els resultats de l'estudi a l'Ajuntament. Segons el vicepresident de l'associaciķ, Rafael Torres, el consistori és sensible a les reclamacions del veīnat de Coll Favā.

Rafael Torres

Els habitatges quedaran afectats si no es prenen mesures. L'Ajuntament sembla sensible a les nostres demandes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'entitat considera que cal prendre mesures per reduir l'impacte acústic de l'ampliaciķ de la ronda. En aquest sentit, l'associaciķ demana a l'Ajuntament que elabori un altre estudi de les conseqüčncies de l'ampliaciķ ronda Nord en l'āmbit de contaminaciķ sonora

Torres explica altres mesures per reduir el soroll a Coll Favā.

Rafael Torres

Proposem que es faci servir paviment fonoreductor i que es colˇloquin barreres acústiques no vegetals.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'associaciķ veīnal també denuncia el soroll que provoquen els trens de mercaderies al seu pas per Coll Favā. L'entitat demana la instalˇlaciķ de semāfors a les vies per reduir la velocitat dels combois que circulen per la zona.