Promusa construirà i gestionarà el futur edifici Vullpalleres Centre

Urbanisme

Publicat el 18/set/06 per Cristina Cullell

El ple ha aprovat per unanimitat que Promusa construeixi i gestioni l'edifici Vullpalleres Centre, que servirà per crear una nova zona de centralitat a la ciutat. L'empresa municipal construirà un complex mixt que constarà de 73 habitatges públics, oficines i el quart mercat municipal, entre d'altres equipaments.

Tots els grups polítics municipals han donat el vot favorable perquè l'empresa municipal Promusa s'encarregui de la construcció i gestió de l'edifici Vullpalleres Centre. D'aquest manera, Sant Cugat es dotarà d'un segon eix de centralitat ubicat al nou barri de Vullpalleres, que ha de contribuir a descongestionar el centre històric de la ciutat i a oferir serveis de proximitat als nous residents.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que aquest complex, situat a tocar de la futura estació dels FGC, tindrà una naturalesa mixta amb habitatge públic, equipaments i serveis.

Mercè Conesa

És un edifici que aglutina habitatge públic, serveis i equipaments muncipals i oficines. Entenem que han de ser emblemàtics per a la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La resta de formacions han donat suport al projecte i han coincidit en la necessitat de dotar de zones de centralitat i cohesió social el municipi. Des del grup socialista han remarcat, però, que seguiran de prop la construcció i gestió d'aquest edifici per assegurar-ne la qualitat. Escoltem el portaveu del PSC, Salvador Gausa.

Salvador Gausa

Estarem atents a la forma de gestió de l'equipament. Volem que continui sent un equipament públic modern sense perdre la qualitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Partit Popular, de la seva banda, ha acusat a Esquerra Republicana de ser 'incoherent' pel que fa al seu model de ciutat, ja que en l'anterior mandat van votar en contra del model de creixement del municipi.