L'Ajuntament posa asfalt sonoreductor a part del carrer de la Mina i de l'avinguda Pla del Vinyet

Urbanisme

Publicat el 18/jul/06 per Cristina Martinez

L'Ajuntament farà aquesta setmana les obres per reasfaltar un tram del carrer de la Mina entre el passeig Sant Magí i el carrer Mestres amb la intenció de reduir el soroll. D'altra banda, les obres de reasfaltat del tram entre César Martinell i Sant Josep, de l'avinguda del Pla del Vinyet començaran la setmana vinent.

Les obres, que consistiran a reasfaltar 1.645 metres quadrats del carrer de la Mina, començaran aquesta setmana i aniran a càrrec de de l'empresa Firtec. Les obres, que tindran un pressupost de 32.821 euros, serviran per solucionar els problemes amb el soroll a causa del pas dels vehicles. Per aquest motiu, es farà servir un asfalt sonoreductor.

La regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, explica que aquests treballs serviran per tancar les millores del carrer de la Mina.

Cristina Paraira

Així donarem per acabades les obres del carrer. Fins ara hem arreglat les voreres, l'enllumenat i un tub d'aigües pluvials.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A l'avinguda Pla del Vinyet també es recorrerà el mateix tipus de paviment en una superfície de 2.800 metres quadrats entre els carrers César Martinell i Sant Josep. Les obres començaran la setmana vinent. Escoltem Cristina Paraira.

Cristina Paraira

L'asfalt de Pla del Vinyet està desgastat i haurà d'assumir el trànsit de la Rambla del Celler.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Recordem que l'avinguda Pla del Vinyet assumirà part del trànsit que es desviï a causa de les obres d'urbanització de la Rambla del Celler i de l'entorn del nou Ajuntament.