Mira-sol tindrà una nova zona verda a finals d'any

Urbanisme

Publicat el 31/mar/06 per Cristina Cullell

L'Ajuntament crearà una nova zona verda al costat dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Mira-sol. Aquesta àrea verda s'ubicarà al nou tram de passeig entre la Plaça Borràs i l'Avinguda Bilbao que, d'aquesta manera, estaran connectades per un nou espai d'esbarjo format per una cinquantena d'arbres. L'Àrea de Medi Ambient calcula que, a finals d'aquest any, la zona verda ja sigui una realitat.

La Plaça Borràs de Mira-sol es perllongarà en forma d'espai verd fins al final de l'Avinguda Bilbao. Una cinquantena d'arbres mediterranis formaran part d'aquesta nova zona d'esbarjo i passeig per tots els veïns del districte. D'aquesta manera es vol aprofitar al màxim la utilitat d'aquesta nova centralitat de Mira-sol. Escoltem el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Volem aprofitar aquesta centralitat que tindrà la Plaça Borràs perquè la puguin utilitzar el màxim de veïns i veïnes.


Pomar ha afegit que la previsió és integrar dins aquest espai els 2 roures i un plataner que actualment formen part de la plaça. Tot i que encara no s'han determinat les espècies arbòries que es plantaran en aquesta futura zona verda, des de l'àrea de Medi Ambient ja han avançat que es tractarà d'espècies mediterrànies que tenen baix consum d'aigua.