La carretera de Vallvidrera estrena un nou semāfor a l'alįada del barri de Can Borrull

Urbanisme

Publicat el 22/des/05 per Adria Claramunt

La carretera de Vallvidrera compta des d'aquest dijous amb un nou semāfor a l'alįada del barri de Can Borrull que ha de facilitar el pas dels vianants i ha d'ajudar a reduir la velocitat dels vehicles per aquest vial. El semāfor s'instalˇla a peticiķ del Consell del Districte de Les Planes.

Aquest dijous s'ha posat en servei el nou semāfor de la carretera de Vallvidrera i que ha de facilitar el pas de vianants a l'alįada del barri de Can Borrull del districte de Les Planes. Alhora, aquest nou semāfor ha de permetre reduir la velocitat dels vehicles que es desplacen per la carretera de Vallvidrera.

El regidor de Mobilitat, Josep Romero, assegura que ara els veīns podran creuar la carretera amb seguretat.

Josep Romero

El semāfor de Can Borrul és una reivindicaciķ histōrica dels veīns. Després de negociar amb la Diputaciķ, es podrā instalˇlar el senyal.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest nou semāfor s'ha instalˇlat a peticiķ del consell de districte de les Planes i ha estat finanįat dels 150.000 euros de pressupost que cada districte disposa com a lliure inversiķ. De la seva banda, la Diputaciķ de Barcelona, que té les competčncies del manteniment de la carretera, ha donat el seu vistiplau a aquesta actuaciķ.