Obert al trànsit un vial provisional que connecta la plaça Borràs, a Mira-sol, amb la rotonda del carrer Bilbao

Aquesta via, que funcionarà fins que s'acabin les obres de la plaça Borràs, serveix per enllaçar Mira-sol amb el centre de Sant Cugat

Urbanisme

Publicat el 14/set/05 per Redacció

L'Àrea de Territori ha obert aquest dimecres al trànsit un vial provisional per a veïns i comerciants que connecta la plaça Borràs de Mira-sol amb la rotonda del carrer Bilbao i el Vial Perifèric. Aquesta via, que possibilita circular pel Camí de Can Gatxet en la seva totalitat, és de vital importància per connectar Mira-sol amb el centre de Sant Cugat.

La connexió del Camí de Can Gatxet amb el Vial Perifèric de Mira-sol, a través de la plaça Borràs, va quedar tallada al trànsit al juliol del 2004. Des d'aleshores, com a conseqüències de les obres de remodelació de la plaça Borràs i de l'entorn de l'estació de Mira-sol, la connexió entre aquests dos carrers, paral·lels a la via del tren, s'havia de fer pels carrers Rovira i Virgili, Jaume I i Ramon Muntaner. Com a conseqüència d'aquesta situació, aquestes vies han vist incrementat el volum de trànsit que suportaven habitualment.

A partir d'avui, però, els vehicles podran circular per aquest vial provisional fins que finalitzin les obres de remodelació de la plaça Borràs i es reorganitzi el trànsit d'aquesta zona del districte de Mira-sol. Segons el regidor de Mobilitat, Josep Romero, això suposarà una millora important sobretot per als veïns i comerciants de la zona.

Josep Romero

Sobretot, els veïns i comerços que hi ha allà tenien problemes d'accés i ara ho podem solucionar. Els veïns que entraven a l'autopista ja tenien un accés però és una millora important.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Recordem que les obres de la plaça Borràs tenen l'objectiu de modificar la fesomia d'aquest espai i ampliar les zones verdes i per a vianants, amb la voluntat millorar els accessos a l'estació de FGC del districte. El projecte contempla també la construcció d'un aparcament soterrat de 350 places.