Telefònica no ha complert el compromís de soterrar les línies als carrers acabats d'urbanitzar

L'Ajuntament ha tornat a reclamar, després d'un any, que la companyia realitzi el que es va pactar

Urbanisme

Publicat el 16/nov/04 per Carola Lopez

L'Ajuntament torna a reclamar a Telefònica que soterri les línies dels carrers urbanitzats recentment per l'empresa municipal Promusa. Les rases per on ha de passar el cablejat soterrat estan fetes des de fa més d'un any, però la companyia encara no ha tret els antics pals que suposen una molèstia pels veïns i un perill per a la circulació.

L'Ajuntament i Telefònica van arribar a un acord per soterrar les línies, però la companyia no ha complert encara la seva part del compromís. El consistori ja ha posat els tubs per on ha de passar el cablejat, però ara falta que Telefònica soterri les línies. Ho explica l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Les obres per poder soterrarles linies estan acabades des de fa més d'un any i encara queden els postes de telefònica.


Fa més d'un any que el consistori reclama a Telefònica que supervisi i substitueixi les antigues i obsoletes línies aèries, subjectades amb pals de fusta, dels carrrers recentment urbanitzats.

Fins aquest moment, l'Ajuntament s'ha adreçat a la companyia verbalment i per escrit, i fins i tot l'alcalde s'ha reunit amb el cap de relacions institucionals de Telefònica, sense que la companyia hagi donat resposta a les peticions municipals.

Davant dels problemes que provoca aquest retard, l'Ajuntament ha fet arribar una carta als veïns afectats en la qual s'explica les gestions fetes pel consistori i la deixadesa de Telefònica. En concret, els carrers afectats són Mozart, Pujol, el Colomer, els carrers de la zona de Mira-sol Sud, els de l'entorn del Casal Cultural de Mira-sol, el carrer Lleida i el sector del dipòsit-estació de La Floresta.