L'ajuntament obliga l'empresa asfaltadora de l'av. Alcalde Barnils a repavimentar la via

L'entrada al CAR es podrà fer pel vial que connecta la carretera de Roquetes amb l’avinguda Alcalde Barnils.

Urbanisme

Publicat el 10/jun/04 per Vanesa Hernandez

L'avinguda Alcalde Barnils quedarà tallada al trànsit, entre Coll Favà i el CAR, els propers dies 21 i 22 de juny per permetre la repavimentació de la via. L'ajuntament ha instat l'empresa asfaltadora a assumir els costos de reparació del paviment, molt deteriorat, un any després, només, de la seva pavimentació.

El tall de trànsit afectarà al tram que va des de l’entrada al Centre d’Alt Rendiment fins el pont que passa per sobre de la línia de Renfe Mollet-Papiol, que dóna accés al barri de Coll Favà.

De fet, aquest tram es va asfaltar ara fa només un any i presenta nombrosos desperfectes. Per tant, l'ajuntament ha instat l'empresa Panasfalto a repavimentar la via i assumir els costos de reparació.

L’obra de reparació del paviment s'ha volgut fer acabat el curs escolar per evitar que el tall de trànsit afecti l’entrada i sortida a l’escola Viaró. De tota manera. El consistori afirma que tant l’accés a l’escola com al CAR quedarà garantit pel vial, paral·lel a la B-30, que connecta la carretera de Roquetes amb l’avinguda Alcalde Barnils.
De manera excepcional, els veïns de les cases situades en el tram afectat pels talls de trànsit podran accedir als seus habitatges.