El propietari del Casablanca, Toni Cuadrillero, ha explicat que el restaurant ofereix cuina tradicional i de mercat a preus moderats per tal de satisfer els gustos més variats. Cuadrillero ha afegit que, després de sis anys, aquest reconeixement l'intenten guanyar amb el dia a dia.
Toni Cuadrillero
És un reconeixement que intentem guanyar-lo cada dia. Amb la feina diària intentem oferir la millor qualitat al preu més raonable.
El propietari de La Piña de Plata, Pedro Pérez, ha explicat que el restaurant basa la seva cuina en els conceptes de la dieta mediterrània per oferir una gran qualitat de productes. Pérez, explica les claus per arribar a ser un dels establiments recomanats per la Guia.
Pedro Pérez
Ens agrada fer bé les coses i que els clients se sentin satisfets. La cuina requereix molta entrega i passió.
La Guia Michelin és reconeguda per la selecció dels millors hotels i restaurants a cada categoria de preus. Un equip d'inspectors professionals formats al sector de l'hostaleria s'encarrega d'escollir els millors establiments.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.