Yann Duytsche
Dytsche parla del seu negoci a Sant Cugat i de l'aportació al món de la pastisseria.
Yann Duytsche ha estat membre de 'l'Ecole du Grand Chocolat,' per més tard assumir la direcció tècnica de Valrhona. Ha dedicat part de la seva trajectòria a la formació d'altres professionals i a la publicació de llibres dins del camp de la gastronomia, que l'han portat a ser un dels pastissers més reconeguts en tot el món.
'Dolç', la botiga de Duytsche, està situada número 50 del carrer de Josep Puig i Cadafalch de Sant Cugat.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.