Toni Ramon
Volem que sigui un espai de relació. Que a través de la cuina es trobi un camíper veure que no som tant diferents.
La taula rodona l'han format la psicoanalista i gastrònoma argentina Raquel Ferrari; el metge, historiador i especialista en cuina àrab Salah Jamal; i el mestre cuiner i gastrònom dels Països Catalans Pep Salsetes. Tots tres han explicat els trets més específics de cada cuina.
Escoltem una petitat mostra del que han dit.
Opinions dels gastrònoms
La cocina argentina està basada principalmente en la carne // La cuina àrab barreja les espècies i és aromàtica // La cuina catalana es caracteritza per els sofregits i les picades.
Aquestes jornades se seguiran celebrant tots els dilluns d'aquest mes d'octubre amb l'objectiu de donar a conèixer costums culinaris d'arreu del món.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.