Cuinar va més enllà d'alimentar-se bé, també és una eina per gaudir, per transmetre valors i per treballar les emocions. Relacionar determinats aliments amb el càstig i d'altres amb els premis, com quan els pares diuen 'si no et menges la verdura, no hi ha postres', no és una pràctica que ajudi la canalla a menjar millor. Per millorar l'adhesió a tots els grups d'aliments (verdura, peix, llegums, etc.) The Playcook Kids organitza tallers i activitats extraescolars relacionats amb la cuina. Tot plegat ho ha explicat el director d'operacions de The Playcook, Gerard Pintó, a la secció de Gastronomia del 'Faves comptades'.
ESCOLTA-HO
Pots escoltar el magazín 'Faves comptades' de dilluns a divendres de 10 a 12 h al 91.5 FM i a cugat.cat/directe.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.