Gerard Pintó (The Playcook): 'No hauríem de relacionar els aliments amb premis i càstigs'

El cap d'operacions de The Playcook ha passat per la secció de Gastronomia del 'Faves comptades'


  • Comparteix:

Un plat de verdures i ous durs / Foto: Pixabay

Un plat de verdures i ous durs / Foto: Pixabay

Cuinar va més enllà d'alimentar-se bé, també és una eina per gaudir, per transmetre valors i per treballar les emocions. Relacionar determinats aliments amb el càstig i d'altres amb els premis, com quan els pares diuen 'si no et menges la verdura, no hi ha postres', no és una pràctica que ajudi la canalla a menjar millor. Per millorar l'adhesió a tots els grups d'aliments (verdura, peix, llegums, etc.) The Playcook Kids organitza tallers i activitats extraescolars relacionats amb la cuina. Tot plegat ho ha explicat el director d'operacions de The Playcook, Gerard Pintó, a la secció de Gastronomia del 'Faves comptades'.

ESCOLTA-HO


Pots escoltar el magazín 'Faves comptades' de dilluns a divendres de 10 a 12 h al 91.5 FM i a cugat.cat/directe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.