El programa 'Vine a tastar el mercat' dinamitzarà el Mercat de Volpelleres aquesta tardor

L'objectiu és apropar els mercats a la ciutadania, amb una aposta pel producte local i el comerç de proximitat

Activitats al Mercat de Volpelleres / Foto: Ajuntament

Societat

Publicat avui, a les 16:30 per Guillem Andrés

El Servei de Comerç, Fires i Mercats de l'Ajuntament impulsa un cicle d'activitats per aquest últim trimestre de l'any 2024 que, amb el nom 'Vine a tastar el Mercat', pretén impulsar la dinamització i promoció comercial del Mercat Municipal de Volpelleres.

El programa, que es desenvoluparà entre el 25 d'octubre i fins al mes de desembre, compta amb la col·laboració de l'associació de veïns de Volpelleres i DeCollserola, associació referent en la producció i elaboració local del municipi. L'objectiu del cicle és acostar els veïns del barri al mercat i convertir-lo en un espai de referència per a la comunitat.

Les activitats, destinades a tots els públics, són gratuïtes i el registre per participar es farà in situ, just abans de la celebració de cadascuna d'elles. Entre aquestes, hi trobem tasts de vins, mel o productes de Collserola, així com tallers de panellets, pa i apicultura, i activitats lúdiques com el túnel del terror i la visita del Pare Noel.

El programa s'emmarca dins de la segona fase del Pla Estratègic de Mercats Municipals 23-26 i s'ha dissenyat com una proposta en clau d'economia social i solidària amb l'objectiu d'apropar els mercats a la ciutadania, amb una clara aposta pel producte local i el comerç de proximitat.