Tot a punt per a la festa major del barri Monestir-Sant Francesc

La nit jove, la matinal familiar i la rifa popular són algunes de les activitats més destacades de les festes

La Festa Major del barri Monestir - Sant Francesc d'una edició anterior / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat avui, a les 15:10 per Redacció

Arrenca aquest divendres la festa major del barri Monestir-Sant Francesc que s'allargarà fins al diumenge. El tret de sortida anirà a càrrec de la que fins fa poc era tècnica municipal de suport a la Xarxa, Pati Lepe, i el membre de l'Associació de Comerciants del barri Toni Gual, els quals faran el pregó d'obertura. Amb més de 20 propostes culturals organitzades per l'Ajuntament i la Xarxa Monestir-Sant Francesc destaquen el concert i la nit jove de divendres. En el cas de dissabte els plats forts seran la matinal familiar, el sopar de carmanyola i la nit de ball. Finalment, diumenge serà el torn de la paella i la rifa popular.


CONSULTA AQUÍ TOTA LA PROGRAMACIÓ

Un cap de setmana ple d'activitats

Les festivitats començaran divendres a les 19 h amb la cercavila a càrrec de Karabassà. Tot seguit, tindrà lloc el pregó i el concert de The Best Band in Town. El primer dia de rauxa culminarà amb la nit Jove amb OKDW i PD Antígones.

El dissabte arrencarà amb els tallers de cultura popular i un matinal familiar amb pedalada pel barri, pintacares, puzles gegants a càrrec de QIDA i partides d'escacs. La tarda serà protagonitzada pel concurs de pastissos i dolços, el Xou del Casal a càrrec de l'Associació de Gent Gran Sant Cugat, la rua amb Caporales San Simón Cochabamba, el sopar de carmanyola i la nit de ball amb Emanem's Band.

El bingo musical al migdia, la paella i la rifa populars així com el concert d'havaneres completaran el darrer dia de festa major. La cloenda de les festes la faran els músics locals que s'animin a participar en la Jam Musical, que tindrà lloc a les 18 h als Jardins de Sant Francesc.

L'amfiteatre dels Jardins del Vallès, la plaça d'en Coll i els Jardins de Sant Francesc han estat les ubicacions escollides per la gran majoria dels actes.