Arriba la Som Vallès Trail, una gran caminada solidària contra el càncer

Una seixantena d'equips de sis persones farà un recorregut de 68 quilòmetres al Vallès Occidental


  • Comparteix:

Logotip de la Som Vallès Trail

Logotip de la Som Vallès Trail

Prop de 400 persones se sumen al repte solidari de la Som Vallès Trail. És la primera edició d'aquesta iniciativa organitzada pel Club d'Esports de Muntanya Cerdanyola, que recollirà fons per a la Fundació Oncolliga. Es tracta d'un recorregut circular de 68 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 1.406 metres, que sortirà des de Cerdanyola i que passarà per Barberà, Ripollet, Sabadell, Castellar, Matadepera, Terrassa, Sant Quirze i Sant Cugat. El camí transcorre, sobretot, per pistes i zones de bosc i camps, però també passarà per les trames urbanes.

La proposta comptarà amb la participació de 60 equips, amb sis integrants cadascun. Són 360 participants als quals se sumaran 125 voluntaris. "Ni de somnis hauríem pensat que fariem aquesta xifra", afirma Rafel Masgrau, del Club d'Esports de Muntanya Cedanyola.

La sortida serà a les 8 h d'aquest dissabte a Cerdanyola. El repte rau en el fet que el recorregut s'haurà de completar en un màxim de 16 hores, el qual s'ha establert "amb l'objectiu de visibilitzar els espais verds que ens queden al Valès Occidental", tal com diu Masgrau. Els marxaires es trobaran set punts d'avituallament, i disposaran de dinar i sopar.

El repte, a banda del físic, també és en clau econòmica. Cada equip ha de recollir almenys 600 euros. De fet, l'organització confia a recaptar uns 50.000 euros. Malgrat que les inscripcions ja estan tancades, tothom pot contribuir a fer donacions, que poden ser per a cadascun dels equips o a "l'equip zero".



Rafel Masgrau

vam buscar el recorregut més atractiu amb l'objectiu de visibilitzar els espais verds que ens queden al Valès Occidental,



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.