Segons han explicat els propietaris, la carta es va anar creant sobre la marxa i a base de les peticions dels jugadors de bitlles, que aprofitaven que el local disposava d'una xemeneia per demanar botifarra a la brasa, hamburgueses o el que els hi vingués de gust segons el dia. "Durant uns anys vam compaginar la part de les bitlles amb el restaurant, però, finalment, el menjar va guanyar a les bitlles i vam tapar les pistes definitivament", ha explicat Masó al programa.
Pel que fa a la clau de l'èxit del negoci, els germans consideren que el fet de "ser-hi" marca la diferència.
Les anècdotes de la clientela
Alguns dels primers clients de l'establiment, Miquel Rams, Sisco Vila, Carles Munuera, Josep Martínez, Lluís Corretja, Jordi Muñoz i Josep Maria Félez, així com el proveïdor de carn de la braseria, Ángel Valero, del Sagarra, han protagonitzat dues tertúlies per rememorar alguns dels moments més especials que han viscut a La Bolera.Munuera, per exemple, ha explicat que ja ha celebrat a l'emblemàtica braseria les noces de plata (25 anys) i les noces d'or (50 anys). Corretja ha assegurat que és el lloc on portar a la gent "si vols quedar bé" i Vila ha recordat com s'empipava el pare Masó quan li donaven pressa. La rivalitat entre els jugadors de bitlles també s'ha fet palesa amb l'afirmació de Rams: "Qui jugava amb mi de parella, sempre guanyava", ha dit.
Les albergínies i les carxofes a la brasa són els plats estrella que aquesta experimentada clientela ha destacat de La Bolera.
Novetats de Cugat Mèdia
A la segona part del programa, la directora de Cugat Mèdia, Cristina Mur, ha avançat algunes de les novetats del mitjà local per a aquest curs. Una nova web, un canvi d'imatge i noves produccions audiovisuals i radiofòniques són alguns dels projectes que ha mencionat la directora.El 'Faves comptades' es trasllada a La Flama de La Bolera per celebrar els 40 anys de la braseria@Carme_Reverte @sarabellapg @lau_morera @OPFESTcat @MarialRovira @martinaburon22 #SantCugat https://t.co/MqNJcS1ez0
— Cugat Mèdia (@cugatmedia) September 20, 2024
Ramon Masó
Durant un temps combinàvem les bitlles amb el restaurant, però amb el temps va guanyar el menjar
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.