La santcugatenca Marina Romero, al capdavant del nou 'Més 324'

El programa engega la nova temporada aquest dilluns (23.30 h) a TV3

Marina Romero, a l'entrada del Claustre del Monestir / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Societat

Publicat ahir per Redacció

La nova temporada del programa de TV3 'Més 324' comença aquest dilluns amb la santcugatenca Marina Romero al capdavant. Ho fa en substitució de Xavier Grasset, que assumeix les tardes de la televisió pública catalana amb el magazín 'La Selva'. Romero Prades fa així el salt de Catalunya Ràdio a la televisió, on estarà al capdavant de l'espai d'actualitat de dilluns a divendres.

El programa canvia de cara, però es mantindrà com un espai d'actualitat amb l'anàlisi, reflexió i entrevistes en profunditat per acostar als espectadors les claus informatives del dia. L'emissió de l'espai serà aquest dilluns a la nit a les 23.30 h, a TV3.

La també presidenta del Consell Consultiu i Assessor de Cugat Mèdia canvia així la ràdio pública; on ha estat al capdavant d''El Matí de Catalunya Ràdio' durant els estius i la baixa de paternitat de Ricard Ustrell; per la televisió.

No és la primera vegada que Marina Romero presenta un programa televisiu, ja que va estar al capdavant de 'País Km 0' de La Xarxa. De fet, la seva trajectòria, que es va iniciar a Cugat Mèdia, l'ha portat per diversos mitjans, però ha estat especialment vinculada a Catalunya Ràdio.