Tanca provisionalment la comissaria de Policia Nacional de Sant Cugat, que tramita els passaports i DNI

Mentre l'oficina de Sant Cugat romangui tancada els tràmits per sol·licitar i renovar la documentació es faran a les oficines de Rubí i Terrassa

Façana de la seu de la Policia Nacional a Sant Cugat, al carrer de Vallès / Foto: Google Maps

Societat

Publicat divendres per Guillem Andrés

La Unitat de Documentació de la Policia Nacional de Sant Cugat, que tramita els passaports i DNI, tancarà provisionalment el 30 d'agost i no continuarà oferint el servei durant un període de temps. Mentre l'oficina de Sant Cugat romangui tancada els tràmits per sol·licitar i renovar el DNI i passaport es faran a les oficines de Rubí i Terrassa, segons ha confirmat l'Ajuntament a Cugat Mèdia.

L'Ajuntament, per tant, busca una solució per donar continuïtat a aquest servei. Aquest mateix divendres l'alcalde accidental, Jordi Puigneró, es reunirà amb el delegat del Govern a Catalunya, junt amb l'Inspector en cap de la Policia Nacional a Catalunya. Una trobada que té per objectiu reiterar la disponibilitat del govern municipal per trobar una solució al tancament provisional.

La proposta del consistori és poder ubicar aquesta Unitat de Documentació a l'edifici de Mira-sol Centre, un emplaçament ampli i molt ben comunicat (FGC, bus i aparcament). Inicialment, també es va proposar un local situat al passeig de Francesc Macià, però es va descartar per una raó de capacitat.