Saps quants restaurants hi ha actualment a Sant Cugat?

Segons el president de la delegació de Sant Cugat del Gremi d'Hostaleria i Turisme, "hi ha menys rotació de la que sembla"


  • Comparteix:

La terrassa del Bar Mono, a la plaça d'Octavià / Foto: Cugat Mèdia

La terrassa del Bar Mono, a la plaça d'Octavià / Foto: Cugat Mèdia

Cuina catalana, japonesa, italiana, mexicana, francesa, tailandesa i xinesa. Tapes, arrossos, brasa, hamburgueses i pizzes. Amb menú degustació, amb menú de migdia o només amb carta. Oberts tot el dia, al migdia o a la nit. L'oferta gastronòmica de Sant Cugat és extensa i variada, ideal per a tastaolletes i amants de la bona cuina. En total, 163 restaurants ofereixen els seus plats a la ciutat, dels quals un centenar està adscrit a la delegació de Sant Cugat del Gremi d'Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i el Barcelonès.


El president de la delegació santcugatenca, Roger Mesegué, ha explicat a Cugat Mèdia que aproximadament la meitat dels restaurants de la ciutat romandran oberts durant el mes d'agost. L'altra meitat tancarà per vacances, aprofitant que gran part de la població també estarà fora.

Imatge de l'interior del restaurant Matilda

Imatge de l'interior del restaurant Matilda / Foto: Cugat Mèdia


En termes generals, Mesegué comenta que a Sant Cugat "hi ha menys rotació de negocis de restauració del que sembla" i que, en comparació amb altres ciutats, a Sant Cugat hi ha més grups de restauració, és a dir, empresaris amb dos o tres locals diferents.

Imatge de l'interior del restaurant Bar Mono

Imatge de l'interior del restaurant Bar Mono / Foto: Cugat Mèdia


Reptes del sector

Pel que fa als reptes als quals s'enfronta el sector, Mesegué ha destacat "la dificultat de trobar personal". Segons explica, el tancament de locals durant la pandèmia de la Covid-19, va obligar molts treballadors a buscar feina en altres sectors i, molts d'ells, ja no han tornat. En relació amb la clientela, el president local considera que el client santcugatenc "és més exigent que en altres municipis".


Roger Mesegué

Si us hi fixeu, el poble està buit. Sí que és veritat que hi ha molts restaurants que no faran vacances, però també n'hi ha molts que sí que en faran. Jo crec que tindrem un 50% de locals oberts



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.