Els Arrossos, Mortimers i Pony Pisador, els actes més multitudinaris de la Festa Major 2024

El servei d'autobusos extraordinari, però, va tenir menys viatgers dels que s'esperaven

El Concurs d'Arrossos va aplegar 5.000 persones al Parc de Can Vernet / Foto: Ajuntament

Societat

Publicat avui, a les 16:34 per Albert Solé

El Concurs d'Arrossos de Festa Major va congregar unes 5.000 persones al voltant de les 260 paelles participants. Aquest va ser l'acte amb més públic de tota la festa grossa, seguits dels concerts de De Mortimers i de Pony Pisador a la plaça d'Octavià, que van aplegar cadascún unes 4.000 persones. L'Ajuntament fa una valoració molt positiva de la participació d'aquest any, i també del civisme, ja que asseguren que no produït cap incident de seguretat 'remarcable'. On sí que l'afluència ha sigut baixa és al servei d'autobusos extraordinari, que només l'han fet servir 127 persones repartides en els quatre dies de la Festa Major.

Pel que fa als altres actes, l'Ajuntament ha calculat que unes 2.000 persones van anar a veure Triquell, 2.000 més van gaudir amb Cookah P, i unes 1.000 amb Tacho.

Els canvis d'ubicacions, ben rebuts

El consistori també ha explicat que els canvis d'espais han sigut en èxit. Per exemple, la fira d'atraccions a la Pollancreda consideren que és un espai més ampli i que permet acollir més ciutadans; o el nou recorregut de la cercavila de Gegants, que va sortir de l'avinguda Cerdanyola, també va agradar i es podria repetir en pròximes edicions.