Els veïns de Coll Favà demanen que els concerts de Can Vernet acabin a les 12 de la nit

A banda de la música de Festa Major, critiquen que tots els concerts durant tot l'any es facin allà


Els veïns també es queixen dels altres concerts que es fan a Can Vernet, com el StQBlack / Foto: Lali Puig (Cugat Mèdia)

Els veïns també es queixen dels altres concerts que es fan a Can Vernet, com el StQBlack / Foto: Lali Puig (Cugat Mèdia)

El veïnat de Coll Favà no en té prou amb el trasllat de la fira d'atraccions a la Pollancreda o de la Festa Major Alternativa (FMA) a la Rambla del Celler i consideren que la majoria de concerts se segueixen fent al Parc de Can Vernet, no només els de Festa Major. Des de l'associació de veïns del barri han explicat a Cugat Mèdia que fa dos anys van enviar una carta a l'Ajuntament que no els van respondre, l'any passat van elevar la protesta a la premsa, i enguany faran una queixa formal a la Síndica de Greuges. L'objectiu és que els concerts no acabin de matinada, sinó cap a les 12 de la nit.

"No diem no als concerts, però potser s'ha de replantejar per a properes festes majors i per altres quantitats de concerts que tenim tot l'any al parc de Can Vernet. En lloc de començar a les 21 h o 22 h de la nit i acabar a les 4 de la matinada, potser haurien de començar a les 19 h i acabar a les 24 h per una bona convivència", ha afirmat Yago Raventós, portaveu de l'associació de veïns de Coll Favà.

Marxar del barri per descansar

Assegura que al barri hi viu gent gran, famílies amb infants i gent treballadora que volen descansar de nit. De fet, explica que molts veïns marxen a viure fora els dies de Festa Major per poder descansar per anar a treballar.

La FMA quasi cada any canvia d'ubicació, fet del qual es queixen sempre, i, després de 20 anys, la fira d'atraccions s'ha desplaçat a la Pollancreda, precisament per les queixes dels veïns de l'any passat. "La rotació seria part de la solució, però a Coll Favà no només tenim els concerts de Festa Major, fa unes setmanes vam tenir el StQblack, abans un concert d'entitats... el parc de Can Vernet és l'espai amb més concerts a l'any de tota la ciutat. S'ha de replantejar", conclou Raventós.

Yago Raventós

No diem no als concerts, però potser s'ha de replantejar per a properes festes majors i per altres quantitats de concerts que tenim tot l'any al parc de Can Vernet. Enlloc de començar a les 9 o 10 de la nit i acabar a les 4 de la matinada, potser haurien de començar a les 7 i acabar a les 12 per una bona convivència.


TAMBÉ ET POT INTERESSAR