El Casal de la Gent Gran de Valldoreix celebra el 40è aniversari amb la voluntat de superar els 350 socis

L'entitat ofereix múltiples activitats i propostes socials i culturals per mantenir actius als majors de 65 anys


Un grup de socis del Casal de la Gent Gran de Valldoreix jugant a la petanca / Foto: Cugat Mèdia

Un grup de socis del Casal de la Gent Gran de Valldoreix jugant a la petanca / Foto: Cugat Mèdia

El Casal de la Gent Gran de Valldoreix celebra durant tot el 2024 el 40è aniversari i ho fa amb la il·lusió del primer dia i l'empenta d'una junta i d'uns associats que tenen un objectiu clar: mantenir-se actius, tot i l'avançada edat d'alguns socis. L'entitat organitza diferents activitats, propostes socials i sortides culturals. Unes iniciatives pensades per a majors de 65 anys i pensionistes. L'associació, que ha renovat recentment la junta, aposta per créixer en nombre de socis i superar els més de 320 actuals. L'expresidenta, Montse Roura; i el vicepresident, Santi Pellicer, han participat aquesta setmana al programa 'Entitats' de Cugat Mèdia.

Escolta-ho



Roura té una vinculació amb el casal des de 1986, molt abans de fer-se gran, ja que com a valldoreixenca sempre ha estat molt implicada en el territori. El cas de Pellicer és diferent. De fet, ell forma part de l'entitat des de fa només cinc anys i s'hi va adherir després d'entrar en la jubilació "per ocupar el temps i mantenir-se actiu", com explica durant l'entrevista.

Un dels objectius de la nova junta és continuar creixent en nombre de socis com han fet els darrers anys en què s'ha aconseguit superar els 320. De fet, passar de la xifra de 350 seria una gran fita per a ells.



Activitats

L'entitat ofereix desenes d'activitats i al llarg dels anys ha anat incorporant noves propostes. "Si parlem de tot el que fem no acabaríem mai" diu Roura que destaca iniciatives com el ioga, els exercicis de salut, el cinema, les labors, els tallers de català i el xat literari, a part d'altres activitats com la petanca, el billar i el ping-pong "que és l'estrella perquè ara són molts i han fet molta amistat", apunta i recorda que "el casal és un lloc on es fan amistats i hi ha molt bon rotllo".

El Casal de la Gent Gran de Valldoreix està ubicat al carrer del Tibidabo 5, a tocar del Casal i la Nau de Cultura de Valldoreix.

RECUPERA ALTRES PROGRAMES DE L'ESPAI ENTITATS DE CUGAT MÈDIA

Santi Pellicer

L'última junta va aconseguir un nombre d'associats important i aquests nous socis aporten noves idees, però també t'exigeixen més, des del punt de vista de manteniment de material, per exemple. Suposa tot un esforç i un no parar de créixer. I esperem créixer més.


TAMBÉ ET POT INTERESSAR