Detinguts dos homes a Valldoreix per robatori amb força a l'interior de vehicle

Els fets van succeir el dissabte 1 de juny a la matinada


  • Comparteix:

Interior d'un cotxe patrulla dels Mossos / Foto: Cugat Mèdia

Interior d'un cotxe patrulla dels Mossos / Foto: Cugat Mèdia

Dos homes de 26 i 29 anys van ser detinguts el passat 1 de juny a Valldoreix pels Mossos d'Esquadra com a presumptes autors d'un robatori amb força a l'interior de vehicle. Els fets van succeir dissabte passat, al voltant de les quatre de la matinada, al carrer Prat de Valldoreix.

Un dispositiu de prevenció dels Mossos va ser informat d'un possible robatori a la zona i, en arribar-hi, van trobar un vehicle estacionat amb l'alarma activada. A pocs metres, van veure dos homes que llençaven unes bosses sota d'uns altres cotxes.

En la identificació i escorcoll dels homes, els agents van trobar que duien navalles i una documentació bancària que no els corresponia. A l'interior de les bosses que havien intentat amagar, els agents van trobar diversos objectes de valor, documentació i targetes de crèdit. El propietari del vehicle violentat va reconèixer alguns dels objectes recuperats, així com una targeta bancària que constava al seu nom.

Els detinguts van passar a disposició judicial el 2 de juny.

Robatori massiu a Mira-sol

La matinada de dijous a divendres passat, el barri mirasolenc de Mas Gener també va patir múltiples robatoris a l'interior de vehicles, tal com va avançar el Tot Sant Cugat i va confirmar Cugat Mèdia. Concretament, una vintena de cotxes van aparèixer amb els vidres rebentats i amb diferents objectes robats. Les càmeres de seguretat van gravar dues persones de matinada cometent, presumptament, aquests fets delictius que ara la policia investiga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.