Els cursos de l'Ateneu, 25 anys fent un Sant Cugat 'més culte, cohesionat i feliç'

L'entitat ha celebrat l'aniversari amb una trobada d'alumnes dels cursos i tallers


  • Comparteix:

Els cursos i tallers que l'Ateneu Santcugatenc organitza des de fa un quart de segle reforcen la tasca de l'entitat perquè la ciutat sigui 'més culta, cohesionada socialment i feliç'. Ho ha dit el president de l'associació, Àlvar Roda, aquest divendres a la festa de celebració de l'efemèride, que ha ofert un retrobament per a les persones que han gaudit d'aquesta programació. Actualment, els cursos compten amb 4.256 alumnes; un número que contrasta amb la vuitantena de persones que s'hi van apuntar fa 25 anys. Al llarg d'aquest temps, més de 57.000 alumnes han gaudit d'aquest servei de l'entitat, establerta a la Casa Jaumandreu, a l'avinguda de Gràcia.

La trobada ha servit també per posar en valor la tasca de l'Ateneu. "Totes les persones que ens han precedit mai van tirar la tovallola", ha agraït el director de l'entitat, Toni Ramon, que ha recordat moments de crisi "econòmica, immobiliària i professional" ja superats. Ramon ha aprofitat també per reivindicar que "l'Ateneu és molt més", tot posant en valor la programació que garanteix l'accés universal de la cultura a tothom.

A més, el director de l'Ateneu ha reivindicat la gestió comunitària dels espais públic com una oportunitat d'èxit. En aquest sentit, la regidora de Cultura, Núria Escamilla, ha celebrat la "simbiosi perfecta" amb l'Ajuntament. "Donem suport econòmic, però el guany ciutadà és enorme", ha apuntat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.