El santcugatenc Joan Gimeno, nou president del CNIAC

El Consell Nacional dels Infants i Adolescents de Catalunya ha renovat la seva junta amb Gimeno al capdavant

Joan Gimeno amb la nova junta del CNIAC

Societat

Publicat el 25/maig per Alex Suárez

El santcugatenc Joan Gimeno ha estat escollit nou president del Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya (CNIAC) en la renovació de la junta d'aquesta institució dedicada a representar els interessos dels joves catalans. Gimeno, que participa en el programa 'L'Hora dels joves' de Ràdio Sant Cugat, ha explicat que la nova direcció buscarà 'optimitzar' i 'fer millor i més fàcils' les tasques de l'entitat.

En aquest sentit, insisteix que l'objectiu és "implementar mètodes de treball nous per estalviar feina". Després que l'anterior president complís la majoria d'edat, el CNIAC ha escollit en una votació interna que aquest adolescent de Sant Cugat lideri el nou projecte amb Claudia Moreno, Andrea Molina i Rim Khamlichi al nou equip.

El CNIAC està format per membres d'entre vuit i 17 anys, els quals organitzen activitats com recaptes d'aliments, jornades de sensibilització contra la LGTBI-fòbia o peticions als partits polítics i institucions perquè tinguin en compte els interessos dels joves a l'hora de prendre decisions.


DECLARACIONS

Joan Gimeno

Jo vaig entrar amb un missatge d'optimitzar una mica el CNIAC perquè tot el que s'estava fent, hi havia coses què es podien optimitzar, hi havia feines que es podien fer millor.

Your browser doesn’t support HTML5 audio