Espai +60 critica la 'deixadesa' de l'Ajuntament en la recollida de brossa a la Floresta

L'Ajuntament ho atribueix a una avaria dels vehicles de recollida que, assegura, ja està resolta


  • Comparteix:

Imatges dels contenidors de la Floresta / Foto: Cedides

Imatges dels contenidors de la Floresta / Foto: Cedides

Espai +60 considera que l'Ajuntament descuida el manteniment a la Floresta. L'entitat ha fet arribar a Cugat Mèdia imatges on es pot veure deixalles fora dels contenidors, i ho atribueix a què no passen prou camions d'escombraries. Des de l'Ajuntament ho atribueixen a una avaria en els vehicles del servei, però asseguren que tot plegat ja està resolt i que es fa seguiment per assegurar el funcionament de tot plegat.

També es queixen del manteniment de la via urbana i d'elements com l'ascensor de l'estació dels FGC, que s'avaria sovint; lamenten que aquests incidents compliquen la mobilitat dels vianants. Espai +60 també insta l'Ajuntament a actuar davant de situacions d'incivisme, com l'aparcament de vehicles en zones on no està permès.

Resposta de l'Ajuntament

En aquest sentit, des de l'Ajuntament lamenten que l'incivisme és "una realitat existent" que "dificulta la gestió de serveis". Com a exemples, fonts municipals enumeren l'abandonament de restes d'obra o voluminosos fora del dia que toca. "Estem treballant per trobar la millor solució possible", han assegurat.

Altres situacions criticades per Espai +60 a la Floresta

Altres situacions criticades per Espai +60 a la Floresta / Foto: Cedides

Des de l'Ajuntament recorden que el servei de recollida de residus es troba en situació de pròrroga forçosa. És per això que l'executiu no pot fer "millores ni ampliacions". Tot plegat s'ha de revertir un cop es contracti el nou servei; ara, tot plegat es troba en fase de licitació. Quan el procediment es completi, expliquen les fonts municipals, hi haurà "nous i millors serveis amb una flota de vehicles renovada i campanyes contínues".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.