Ferrocarrils manté aquest dimarts el reforç per les afectacions de Rodalies

S'augmenta la freqüència de circulacions de la línia del Vallès, més enllà de les hores punta


Temes relacionats

La línia R8 de Rodalies se salva de les afectacions de la xarxa (13/mai/24)


  • Comparteix:

Convoi dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya./ Foto: ACN

Convoi dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya./ Foto: ACN

El departament de Territori manté el reforç en prop d'una desena de línies interurbanes i en les línies dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, a causa de les afectacions de Rodalies de Renfe. L'operatiu de Ferrocarrils consisteix en perllongar el servei de l'hora punta a la línia del Vallès més enllà del seu horari habitual, a les 9:30 h, amb un tren cada cinc minuts per Terrassa i Sabadell i un cada 2,5 minuts per Sant Cugat. A la tarda, Ferrocarrils també ha augmentat les circulacions per facilitar el retorn dels usuaris.

A més, el servei entre Barcelona i Martorell s'ha reforçat amb trens que han doblat la seva capacitat. Ferrocarrils també ha reforçat el personal a les estacions de Sabadell Nord, Terrassa Estació del Nord i Martorell Central per millorar la fluïdesa en els accessos a estacions i andanes i per donar assessorament als usuaris.

En el cas dels autobusos interurbans, les línies reforçades són l'exprés.cat e12Vic-Barcelona, l'exprés.cat e3 Barcelona-UAB, l'exprés.cat e22 Manresa-Barcelona, la línia 400 Granollers-Barcelona, la línia 455 Torelló-Vic, la línia 320 Mollet-Barcelona, la línia 603 Blanes-Barcelona i la línia 201 Santa Perpètua-Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.