'Història d'un piano' i 'Les calces al sol', els més demanats a les llibreries de Sant Cugat

Els llibreters també han destacat l'èxit de la saga juvenil 'Ales de sang' i 'Ales de ferro'


  • Comparteix:

Imatge d'una parada de llibres a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Imatge d'una parada de llibres a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

'Les calces al sol', de Regina Rodríguez i 'Història d'un piano', de Ramon Gener, són els títols que més han sonat aquest Sant Jordi a les parades i llibreries de Sant Cugat. En l'àmbit de la literatura juvenil, la més sol·licitada ha estat la saga juvenil 'Ales de sang' i 'Ales de ferro', de Rebecca Yarros. 'Tres enigmas para la organización', d'Eduardo Mendoza, és un altre dels títols pel qual més santcugatencs han demanat.


Per llibreries, la Paideia ha destacat 'Història d'un piano', de Ramon Gener, i 'Les calces al sol', de Regina Rodríguez. La Salvatge ha coincidit amb aquests dos títols, i a més a més ha afegit '32 de març', de Xavier Bosch. Curiosament, tant aquest com 'Les calces al sol' van ser novetat el Sant Jordi passat i, tot i això, tornen a ser dels més demanats de la diada.

Al Celler de Llibres, que enguany no ha posat parada però han tingut molta afluència de públic a la botiga de l'avinguda de Cerdanyola, han destacat de la saga juvenil 'Ales de sang' i 'Ales de ferro', de Rebecca Yarros, així com l'última novel·la d'Eduardo Mendoza, 'Tres enigmas para la organización' i 'Un animal salvatge', de Joël Dicker.

A l'Abacus han destacat 'Història d'un piano', de Ramon Gener, i el conte 'Aprendre a llegir a l'escola de monstres', de Sally Rippin. A la Casa del Llibre, per la seva banda, també han parlat de la saga juvenil 'Ales de sang' i 'Ales de ferro', de Rebecca Yarros, i de la novel·la d'Eduardo Mendoza.

Com a novetat, enguany no es compartirà el rànquing nacional dels llibres més venuts el mateix dia de Sant Jordi, sinó que s'esperarà fins al 29 d'abril per decisió de la Cambra del Llibre de Catalunya i el Gremi de Llibreters, després que l'any passat s'haguessin de rectificar les primeres posicions després del recompte final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.