Els Reis d'Orient estrenen recorregut a la cavalcada de Valldoreix

Ses Majestats arribaran a la plaça de l'estació de FGC de la Vila amb autobús públic i arribaran a la plaça de Maria Sabater


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la cavalcada dels Reis Mags a Valldoreix / Foto: EMD

Imatge d'arxiu de la cavalcada dels Reis Mags a Valldoreix / Foto: EMD

Valldoreix rebrà els Reis d'Orient el dia 5 a partir de les 17.45 h a la plaça de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), on Ses Majestats arribaran amb autobús públic. A partir d'aquí, la cavalcada passarà per Can Cadena, la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer fins a la plaça de Maria Sabater.

El recorregut acabarà a les 18.45 h, amb l'ofrena al nen Jesús a l'Església de l'Assumpció, i la recollida de cartes d'última hora a la plaça de Maria Sabater. En aquest espai hi haurà, durant tota la tarda, tallers i una xocolatada. A més, el restaurant Momotaro oferirà sopa de miso als assistents.

A Valldoreix, es tallarà el trànsit mentre passi la cavalcada entre la plaça de l'Estació, passant per Can Cadena, i fins a la plaça Maria Sabater, i després quedarà obert. No es podrà estacionar al pàrquing de l'estació de FGC i al tram de la Rbla. Mossèn Cinto (entre l'estació i la cruïlla del C/ Espígol) a partir de les 8 del matí i fins les 18h d'aquest divendres. Tampoc no es podrà aparcar al pàrquing de l'EMD des de primera hora de la tarda.

Davant la previsió de pluja, l'EMD ja ha decidit que l'entrega de cartes es farà a la sala de plens de l'EMD i les activitats previstes es traslladen al Garden. En cas que plogui abans de l'inici del recorregut de les carrosses, se suspendrà la rua i només es mantindrà a les 18 h l'ofrena a l'església de l'Assumpció. Si plou una vegada iniciada, es mantindrà segons el previst inicialment.



CONSULTA TOTS ELS ACTES A L'AGENDA DE CUGAT MÈDIA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.