Els veïns de sobre de l'oficina bancària ocupada tenen por a un incendi a l'edifici amb l'arribada del fred

Caixabank està buscant un altre local al barri de Sant Francesc per ubicar-hi el caixer "avariat"


Temes relacionats

Un detingut en un aldarull a l'oficina bancària ocupada de l'avinguda de Cerdanyola ( 4/des/23)

Una avaria deixa sense servei el caixer de CaixaBank de l'avinguda de Cerdanyola (28/nov/23)

Vox demana al govern municipal que actuï contra l'ocupació de l'oficina bancària de l'avinguda de Cerdanyola (28/nov/23)


  • Comparteix:

L'oficina de Caixabank ocupada a l'avinguda de Cerdanyola / Foto: Cugat Mèdia

L'oficina de Caixabank ocupada a l'avinguda de Cerdanyola / Foto: Cugat Mèdia

L'ocupació de l'oficina de Caixabank de l'avinguda de Cerdanyola està començant a generar inquietud entre els veïns del barri de Sant Francesc, i en especial entre els que viuen a l'edifici de sobre. Segons ha explicat a Cugat Mèdia un representant dels veïns, que no ha volgut donar el seu nom per prudència, amb l'arribada del fred de l'hivern, temen que els ocupants del local es vulguin escalfar i provoquin sense voler un incendi. A banda d'aquest temor, les baralles i aldarulls comencen a ser freqüents. Diumenge va acabar amb un detingut, i dilluns es va repetir, però la Policia Local va poder calmar la situació. Els habitants de la zona veuen que s'està reproduint el mateix que ja va passar al voltant de la casa ocupada del carrer Plana de l'Hospital.

Segons aquest veí, els ocupes cada cop són més desafiants amb les persones que passen per davant seu. De dia, assegura que no hi ha molta gent, però de nit poden arribar a haver-hi entre 30 o 40 persones, explica. També assegura que aquestes persones estan buidant el local de tota la ferralla que poden revendre. "He parlat amb la Policia Local i amb els Mossos, tot em diuen que no hi poden fer res, que és qüestió del jutge", afirma.

Caixabank

El propietari de l'oficina abandonada és Caixabank, que a finals de novembre ja va denunciar l'ocupació als jutjats. Fonts de l'entitat bancària expliquen que les "converses amistoses" que han tingut amb els ocupants no han funcionat, i la via legal segueix el seu curs. D'altra banda, les mateixes fonts han dit a Cugat Mèdia que estan buscant un altre local al barri de Sant Francesc per ubicar-hi un nou caixer per substituir el que ara està "avariat", just al costat de l'oficina ocupada. Aquest és l'últim caixer per treure diners que queda al barri, i ara mateix no funciona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.