Els títols per a famílies monoparentals i nombroses es deixaran de vendre en cartó l'1 de gener

Les famílies que utilitzin aquests títols hauran de passar-se al sistema T-mobilitat


  • Comparteix:

Un usuari de metro validant la T-Mobilitat / Foto: ATM

Un usuari de metro validant la T-Mobilitat / Foto: ATM

Els títols integrats per a famílies monoparentals i nombroses tant de categoria general com especial només estaran disponibles amb la T-Mobilitat a partir de l'1 de gener. Així, les famílies que són usuàries habituals d'aquests abonaments hauran de fer el pas al nou sistema, ja que aquests títols no es vendran més en cartó. Aquelles persones que conservin títols de cartró magnètic que hagin comprat durant el 2023 els podran continuar utilitzant fins que s'esgotin o fins a la seva data de caducitat, que enguany serà el 15 de gener.

L'avantatge del sistema T-Mobilitat per a les famílies monoparentals i nombroses és que la documentació de família especial només s'ha de presentar una vegada i es pot fer telemàticament. A partir d'aquest moment, l'usuari pot carregar a la seva T-Mobilitat el títol que li convingui a través de l'aplicació mòbil i de qualsevol màquina d'auto venda de la xarxa de transport.

Actualment, les persones de famílies monoparentals o nombroses han de comprar els títols bonificats en punts d'atenció, taquilles o amb l'atenció del personal d'estació, ja que han de mostrar el carnet en cada compra. Amb el nou sistema s'aconsegueix molta més autonomia. De fet, la meitat de les validacions que es fan diàriament amb la T-usual i la T-70/90 per a famílies monoparentals o nombroses ja es fan amb la targeta sense contacte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.