Els pregoners de la Festa Major de Volpelleres carreguen contra Promusa per 'deixar morir el mercat'

Dos paradistes del mercat municipal, Núria Poquet i Joan Bou, han reclamat mesures urgents per deixar de ser "un mercat fantasma"


  • Comparteix:

La Festa Major de Volpelleres ha arrencat aquest divendres amb reivindicacions dels paradistes del mercat municipal del barri. Els dos pregoners de la festa grossa d'enguany han estat Núria Poquet, del Fogons del mercat, i Joan Bou, de Xarcuteries Bosch, que han carregat contra la gestió actual del mercat. 'Més que un mercat sembla un 'escape room', i segurament faríem més peles perquè ara només tenim pèrdues', ha exclamat Bou. Els pregoners han qualificat la situació actual de 'crítica' i han assenyalat Promusa com a responsable d'haver-los convertit en un 'mercat fantasma'.

En aquest sentit, Poquet i Bou han assegurat que Promusa els va prometre que el mercat de Volpelleres seria "millor que altres mercats de Sant Cugat", i que el fet d'estar just al costat del Mercadona atrauria molts clients. La realitat, però, és que "no hi entra ningú" i la majoria de les parades que hi havia han tancat. "Promusa ha deixat morir les parades i ha deixat morir el mercat", ha dit Poquet. Amb to irònic, els pregoners han explicat que l'única cosa que ha fet Promusa ha estat traslladar els lavabos del Mercadona al mercat.

Davant la presència de l'alcalde, Josep Maria Vallès, els paradistes han detallat la llista de mesures que necessita el mercat del barri per revifar: facilitar l'obertura de noves parades, que es revisin les concessions, que es millorin els accessos al mercat i que es comercialitzin les parades. Vallès ha assegurat que ha pres nota i ha reconegut que són conscients de les millores que necessita el mercat i que ha de ser l'Ajuntament qui treballi per donar solucions als paradistes.

CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ DE LA FESTA MAJOR DE VOLPELLERES



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.