63 anys de presó per a l'acusat de matar tres sensellar a Barcelona durant el confinament

L'home, que va ser detingut a Sant Cugat, havia reconegut els tres assassinats i s'havia declarat culpable


  • Comparteix:

La caravana on vivia el condemnat, a les Planes / Foto: Cugat Mèdia

La caravana on vivia el condemnat, a les Planes / Foto: Cugat Mèdia

Ja hi ha sentència per a l'acusat de matar tres persones sense llar a Barcelona durant el confinament, que va ser detingut a les Planes, a la caravana on vivia. Tal com ja havia acceptat l'home, el jutge ha dictaminat 63 anys de presó en total, 20 anys per cada delicte d'assassinat amb traïdoria i un any per cada delicte contra la integritat moral de les persones, amb l'atenuant de consum de drogues i alcohol, a més de la inhabilitació absoluta mentre duri el temps de les condemnes. El temps màxim de compliment de les penes de presó és de 40 anys.

L'home; que va ser detingut l'abril de 2020 a les Planes, a Sant Cugat, on vivia en una caravana; ja s'havia reconegut com a autor material de les morts i com a culpable de tres delictes contra la integritat moral. La Fiscalia demanava presó permanent revisable o 25 anys de presó per cada crim. L'acusat, amb problemes de drogoaddicció, va matar tres sensesostre a tres punts diferents de l'Eixample colpejant-los el crani amb pals, entre el 16 i el 27 d'abril del 2020.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.