Les terrasses de Sant Cugat amplien els seus horaris per Sant Joan i festes majors

Amb el decret municipal aprovat també s'aixequen les principals restriccions de limitació acústica


  • Comparteix:

També podran aprofitar aquestes modificacions les principals discoteques i sales de ball / Foto: Cugat Mèdia

També podran aprofitar aquestes modificacions les principals discoteques i sales de ball / Foto: Cugat Mèdia

Com és habitual amb l'arribada de l'estiu, de Sant Joan i de la Festa Major, les terrasses dels bars i restaurants de Sant Cugat podran ampliar el seu horari d'obertura. Així ho anuncia el decret municipal signat per l'anterior alcaldessa de la vila, Mireia Ingla, qui abans d'abandonar el consistori va firmar el ban en què es publiquen aquest seguit de mesures. Tot plegat, significa que les terrasses podran allargar el seu horari fins mitja hora més tard del que és usual aquest divendres i durant els dies de Festa Major de Sant Cugat, Mira-sol, la Floresta, les Planes i Volpelleres. La iniciativa té per objectiu la dinamització comercial durant la revetlla de Sant Joan i les grans festes locals i va ser aprovada a través del Decret d'Alcaldia (DEC/3068/2023) el 16 de juny passat.

A banda del sector de la restauració, també podran aprofitar aquestes modificacions els locals musicals i les principals discoteques i sales de ball de la ciutat. En aquests darrers casos, els establiments podran perllongar la seva activitat 45 minuts de l'horari establert.

D'altra banda, també s'han fet canvis en termes de disponibilitat d'espais. Les principals terrasses de la ciutat podran, sempre que es compleixin uns requisits i estiguin prop dels principals escenaris festius, ampliar fins a un 50% el nombre de taules i instal·lar mobiliari relacionat amb la restauració.

CONSULTA AQUÍ TOTES LES NOVETATS APLICADES PEL DECRET





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.