Les pastisseries de Sant Cugat encaren la venda de coques de Sant Joan amb optimisme. Els establiments consultats per Cugat Mèdia confien a mantenir i fins i tot superar les vendes de l'any passat. De fet, el fet que la festa caigui a l'inici d'un cap de setmana amb bon temps fa pronosticar unes bones vendes. Les coques clàssiques continuen sent les preferides dels santcugatencs: la de crema, el brioix de fruita i la de llardons. Algunes pastisseries, com el Petritxol Sant Cugat, fins i tot aposten per incorporar ingredients i gustos nous com la crema de Baileys, la crema de formatge o de lotus i el Kinder Bueno. L'increment de l'IPC i d'alguns ingredients principals han fet que el preu de les coques s'hagi incrementat lleugerament.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.