Obert el termini per demanar l'ajuda del lloguer per a persones d'entre 36 i 64 anys

El termini finalitza el 12 de maig per demanar l'ajuda de 240 euros mensuals


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de pisos en lloguer / Foto: ACN

Imatge d'arxiu de pisos en lloguer / Foto: ACN

El termini per sol·licitar l'ajuda del lloguer de fins a 240 euros mensuals per a les persones d'entre 36 i 64 anys ja està obert. L'ajuda està adreçada a aquelles persones que entrin dins del rang d'edat i que siguin titulars d'un contracte de lloguer o de cessió d'ús de l'habitatge o habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent. Per demanar l'ajuda, cal complir una sèrie de requisits com: viure a una residència legal a Catalunya, que la unitat de convivència tingui una font regular d'ingressos iguals o inferiors a 23.725,79 euros anuals i que l'import màxim de lloguer mensual d'habitatge sigui de 900 euros o, en cas d'habitació, de 450 com a màxim, entre altres requisits.

La sol·licitud es pot demanar fins al 12 de maig de manera telemàtica a l'Agència d'Habitatge de Catalunya, a la seu electrònica de Promusa o de forma presencial a l'Oficina Local d'Habitatge, al passeig de Francesc Macià, 16-20, amb cita prèvia. La documentació necessària i la resta de requisits es poden consultar a la pàgina web de Promusa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.