El record d’Arcadi Oliveres, molt present al Dia Mundial de la Pau

Fer reflexionar els assistents sobre un mon millor, claus de l'acte


  • Comparteix:

Acte Setmana per la Pau- Arcadi Oliveres / Foto: Cugat Mèdia

Acte Setmana per la Pau- Arcadi Oliveres / Foto: Cugat Mèdia

Justícia i Pau ha inaugurat la Setmana per la Pau aquest dissabte amb la figura i el record d'Arcadi Oliveres. Una instal·lació artística, creada per Domestic Data Streamers, a la plaça de la Vila ha servit per fer reflexionar els vianants i 'cercar un mon millor', segons la regidora de la Via Pública i Paisatge Urbà, Ciutadania i Salut, Gemma Aristoy. El motiu d’aquesta activitat ha estat mantenir viu el llegat i preservar el missatge del pacifista Arcadi Oliveres i portar-lo als carrers del municipi.

Gemma Aristoy ha destacat la importància de la "sensibilització i la reflexió per part de les persones per fer un món millor. En aquest cas amb la mirada d'un pacifista, amb la imatge i el record d'Arcadi Oliveres. Val la pena que tinguem activitats d'aquest estil, justament per generar reflexió, debat i consciència".

La instal·lació artística s'ha fet ressò d'una sèrie de missatges de l'Arcadi amb sis preguntes reflexives. Cada pregunta ha contingut una balança amb dues respostes diferents. La idea d'aquesta instal·lació ha sigut generar espais de debat, de trobada, de reflexió i de conscienciació entre els vianants que hi passaven.

Aquesta activitat ha format part d'una sèrie d'esdeveniments que es duran a terme al llarg de la setmana vinent. Sant Cugat ha sigut el primer municipi a acollir aquests actes que recorreran tot Catalunya.





Gemma Aristoy

Tasca de sensibilització i la reflexió per part de les persones per fer un món millor, i en aquest cas amb la mirada d'un pacifista, amb la imatge i el rècord d'Arcadi Oliveres, val la pena que tinguem activitats d'aquest estil, justament per generar reflexió, debat i consciència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.